Mannen med båten

12 mai

Sms-samtale i formiddag:

Mannen med båten: Det er sol og varmere. Jeg har satt ut båten og det får meg til å tenke på deg i hvit sommerkjole på brygga – med håret løst og duvende bryster i den dype utrigningen. Noe nytt hos deg siden i fjor sommer, er du fortsatt samboer?

Jeg: Hei 🙂 Så du tenker på meg i år også. Jeg tenkte i går, at det blir ikke sommer før jeg hører fra deg. Her er det forøvrig status quo på hjemmefronten. Hva med deg?

Mannen med båten: Jeg tenker oftere på deg enn jeg vil innrømme. Jeg har blitt samboer siden sist. Kan jeg ringe deg nå?

Jeg: Ja, gjør det!

Telefonsamtale i formiddag:

Mannen med båten: Du har den samme stemmen som før – så godt å høre deg! Tenk, et år siden sist og åtte siden første gang.

Jeg: Jeg er glad du ringte, jeg trengte å høre stemmen din. Har tenkt masse på deg i det siste. Jeg har til og med blogget om deg!

Mannen med båten: Oj, ja det må jeg si! Hva skyldes den æren?

Jeg: At jeg aldri kommer til å glemme deg.

Mannen med båten: Ingen av oss kan glemme. Den første natten i båten, dagen etterpå… Redselen for at jeg aldri skulle få  se deg igjen. De desperate meldingene mine, som jeg var livredd for at skulle bli oppdaget. Jeg visste det allerede da – at du er en som aldri kommer til å forsvinne fra tankene mine. Husker du da vi elsket på bilpanseret i skogen?

Jeg: Mhm. Du hadde hentet en vaskemaskin med lånebil og fikk griset til den dyre dressen din på bilen min. Jeg lurer fortsatt på om noen hørte meg rope i skogen den formiddagen.

Mannen med båten: Jeg glemmer aldri leken vår. Som da du ikke fikk lov til å barbere deg nedentil før jeg fikk gjøre det selv. På badegulvet, etter å ha badet deg og gredd håret ditt. Husker du det?

Jeg: Du, jeg vet ikke om jeg har godt av å rippe opp i dette!

Mannen med båten: Jeg klarer ikke å la være. Hvorfor ble det ikke oss to, hvorfor er det ikke du som skal være med meg ut i båten til helgen? Du, jeg må treffe deg igjen. Bare én gang?

Jeg: Lysten er der med en gang jeg ser navnet ditt i innboksen på mobilen. Jeg rødmer, skjelver og blir våt under skjørtet. Men…jeg vet ikke om jeg tør. Jeg er sulten og jeg savner. Jeg er urørt nå…

7 kommentar til “Mannen med båten”

 1. neglecta mai 12, 2009 kl. 11:28 pm #

  Begjær er en deilig leksak, og farlig, der den ikke hører hjemme. Den ene gangen multipliserer seg så alt for raskt. Nesten som kaniner. =o)

 2. Goodwill mai 13, 2009 kl. 7:54 am #

  *sukk*

 3. ettertanker mai 13, 2009 kl. 2:09 pm #

  Neglecta – jeg lurer veldig på hvor jeg skal gjøre av kaninfølelsen!

  Goodwill – jeg gidder ikke sukke mer. Det hjelper så lite 😉

 4. neglecta mai 13, 2009 kl. 2:46 pm #

  Jeg er egentlig ikke den rette til å hjelpe deg med det, kjære… Du kan selvfølgelig ta det som et flott bevis på at du er en ytterst levende kvinne i sin beste alder og sette pris på kaninfølelsen. Mange kvinner har jo store problemer med å få den fram (hehe, følelsen altså). Det store spørsmålet er vel heller om man klarer å kanalisere den der den egentlig hører hjemme og til det kan man trenger både tid og terapi.

 5. ettertanker mai 13, 2009 kl. 2:56 pm #

  Hehe, nå var det ikke slik at jeg tenkte at DU personlig skulle gi meg løsningen, altså 🙂

  Jeg er skeptisk til terapi må jeg innrømme. Og tiden.. Vel den har gått.

 6. neglecta mai 13, 2009 kl. 9:40 pm #

  Mwuahaha, jaså nå, også jeg trodde du mente at jeg hadde all verdens lure løsninger oppi ermet, vips! Jeg forsto det altså… *glis* Jeg er skeptisk til terapi selv jeg, hehe, men jeg vet også at det kan være lettere å prate til en tredjepart med andreparten sittende ved siden av, lyttende, enn det er hjemme i sofaen. Enklere å få fram budskapet på en måte.

  Ja, tiden den går… Og likegyldigheten med…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Urørt « Ettertanker - september 13, 2009

  […] lot jeg fingrene vandre over hoftekammen, som fortsatt er tydelig definert, mens jeg sendte Mannen med båten en inderlig […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: