Drøm

24 mai

Følgende har jeg drømt ved flere anledninger og senest i morges. Jeg lurer på om du finnes og om jeg noensinne vil oppleve begjær og nærhet – på denne måten – igjen.

Som berusede, danser vi lykkelige gjennom natten. Kropper som berører hverandre i en bøljende rytme som bare er vår. Alltid vår. Nattens kulde lager hvitt dun av åndedragene dine, og stjernene ler sammen med oss – i vår ville og gale kjærlighet.

Hånden min hvilte nettopp på låret ditt. I skyggen av et bord fullt av tomme vinglass og verkende drømmer om nærhet og naken skjelvende hud. Paret ved siden av oss var usikre og spørrende ovenfor hverandre. Fortsatt med det første blikkets sårbarhet hengende i luften mellom seg. Så vakkert.

Jeg kunne se i øynene dine at du ville leke – inspirert av den våte lengselen på den unge kvinnens lepper. Vi så begge lysten som fikk øynene hennes til å utvide seg, og pusten til å lyde som dempede stønn fra halvåpne munner.

Inspirert av det vakre paret lekte vi at vi aldri hadde møtt hverandre før. Du vartet meg opp slik du gjorde den første kvelden da jeg fulgte deg hjem, og du bød meg på et beskt glass vin som jeg måtte spytte ut. Du mistet samtidig ditt eget på det lyse teppet. Nervøs og full av begjær.

Én kommentar til “Drøm”

  1. Goodwill mai 25, 2009 kl. 9:01 am #

    Det er en tid for alt. Du vil oppleve det, igjen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: